Kontakt oss - contact

Wish to book the cabin - leie hytta?

Would you like to book the cabin?
Ønsker du å leie hytta tar du kontakt med
Erling Fuglesang: erlinf@online.no, tlf. + 47 915 70 108 eller Skistar 

Skistar handle all the booking, but please contact us if you have any questions. Direkte link til Skistar for når leilighet A hytta er ledig og Skistar for leilighet B. Link to see when the cabin is available KALENDER 

Small company or two-three families together wish for uniqe cabin?
This spacious cabin is suitable for small companies on a retreat, or families who wish to spend time together. This cabin has two apartments, you may rent them seperately or together. Ørnen 24A has 23 sleepingplaces (mainly double beds in 8 bedrooms) and Ørnen 24B has 12. sleepingplaces in 5 bedrooms). Both apartments has livingrooms, kitchen, and comfortable chairs and sofas wich make it nice to spend time indoors. In addition 24 A has a sauna, spa bath and a library. We also have a bathtub outdoors. And of course there are lots of opportunities to go skiing whilst it is winter, and hiking during summertime.

Et lite firma eller familier som ønsker en eksklusiv ramme rundt oppholdet?
Er dere et lite firma, eller en avdeling i et større firma, flere familier som ønsker å feriere sammen, eller en familie som ønsker å feire en merkedag, da kan Fugelsangredet i Ørnen 24A og 24 B være hytta for deg (altså to leiligheter som kan leies sammen eller hver for seg). Her har vi til sammen 35 sengeplasser (i dobbelt- og enkeltsenger) og dere kan dekke til like mange personer hvis en tar i bruk begge leilighetene.

Hvor finner dere hytta?
Fuglesangredet finner du altså i Ørnen 24A og 24B i Årebjørnen, Sverige. Det er ca 2,5 timers kjøretur fra Trondheim, ca. 2 timer fra Steinkjer. Dere kan ta tog fra Trondheim. til Åre sentrum og taxi eller buss til Årebjørnen. Hytta ligger fredelig til helt i enden av en vei, med friområde med skog på to sider. På sommeren sildrer bekken rett ved siden av hytta, og myrene rundt byr på multer og blåbær på høsten. På vinteren er det bare å ta med seg skiene og krysse en vei, spenne på seg skiene og skli ned til heisen eller ta en tur i langrennsløypa.

To leiligheter - en hytte hvis dere ønsker det
Hyttas to leiligheter er adskilt av en lyddør, og kan derfor leies hver for seg. Leilighetene har separate innganger. Leilighetene egner seg også meget godt til å leie sammen. Den største leiligheten i hytta er på 320 kvadratmeter med åtte soverom (med til sammen 23 sengeplasser). Den minste er 130 kvadratmeter med fem soverom og 12 sengeplasser. I tillegg har begge enhetene temperert garasje i kjeller, oppstillingsplass for to biler til den minste og tre biler til den største. I tillegg er det god plass til parkering på gårdsplassen.

Kvalitet
Vi har lagt vekt på kvalitet i håndverk og utførelse. Begge leilighetene er romslige og vel tilrettelagt for en komfortabel ferie. I den største leileigheten finner du et bibliotek, tre bad (ett med badekar og badstu), + ekstra dusjkabinett i vaskerommet. I begge leilighetene er det en romslig loftstue med egen TV (perfekt for den yngre garde). I begge leilighetene finner dere selvsagt alle fasiliteter på kjøkken, bad, oppholdsrom og soverom. I alle rom har vi lagt vekt på godt håndverk og lyse farger som skal gi ro rundt oppholdet på hytta.